Tomorrow´s living today

2016-06-15
Prime Livings app för hyresgäster
Vi lanserar snart vår helt nya app och uppmanar alla våra hyresgäster att ladda ner denna, som kommer finnas både för iPhone och Android. Appen kommer förenkla informationsflödet från Prime Living men även ni som hyresgäster kommer lättare att komma i kontakt med oss. Via denna app kommer du att få push-notiser med information gällande din bostad. Här kommer du även direkt i appen kunna göra felanmälan. Du kan även boka tvättstugan och sällskapsrum direkt i mobilen och läsa nyheter gällande Prime Living och ditt bostadsområde. Appen kommer att kontinuerligt byggas på med ytterligare funktioner som till exempel YouTube-klipp, rabatterbjudande från företag i närheten av boendet samt annonsplats för försäljning tillgänglig för hyresgäster.    
Tillbaka